Mud Run Göteborg

Välkommen till Mud Run Göteborg, en tuff löparutmaning genom lera, kuperad terräng, korta blöta passager och naturliga hinder. Den 21 september kör vi loppet för tredje gången! Tävlingscentrum är vid Dammekärr, Göteborg.

Vad är Mud Run?
7K lera, kärr och 100% natur. Addera (förhoppningsvis) lite göteborgskt regn från sidan och naturliga hinder. Där har ni loppet där vi får kämpa för att inte fastna i skiten. Bokstavligt talat.

Sugen på att springa själv? Kör hårt, ensam är stark! Sugen på att springa i lag? Tävlingen är individuell men släpa varandra över mållinjen om det behövs.

Allt enligt löparens önskemål
I november 2016 fick ett gäng grymma löpare testa på Mud Runs bana. De fick sedan säga sitt om terränglöpning och gav tummen upp till banans lera, gyttja och skit.

Löparna önskade sig längre bansträckning och ett varv istället för två och med dessa förändringar var Mud Run redo för premiäråret, 2017.

Succén växte med Mud Run 2019 och nya överraskningar utlovas när den tredje upplagan av Mud Run går av stapeln!

Banan
Mud Run går genom 7 km skog med allt vad det innebär av lera, stigar och kärr. Som grädde på moset behöver ni ta er förbi ett och annat naturligt hinder på vägen. Trötta lår och skitiga kläder utlovas.

Dela eventet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google
Dela på pinterest

Bläddra vidare

Inte helt rätt? Sök igen!

Scroll to Top
X
X